Nos-diensten

Reservering en inzet :

Het reserveren van een reis of andere diensten kan bij ons op kantoor, telefonisch en altijd per e-mail worden bevestigd. Noodzakelijke en voldoende communicatie voor het luisteren en gedetailleerd begrip van elke stap, het reisschema en de voortgang van uw reis, accommodaties volgens de gekozen middelen en tijden zijn noodzakelijk. Een proforma factuur zal naar u worden verzonden na bevestiging van de service.

De verbintenis gaat pas in na ontvangst van de gevraagde aanbetaling.

Prijs :

Voor factuurbetalingen wordt in Ariary de prijs berekend volgens de koers van de euro op de dag van betaling. De geldigheid van de prijzen aangekondigd in de prijsgids of op onze website is voor het lopende jaar. Over het algemeen vermelden we de details van de kosten die in de prijs zijn inbegrepen. Fooien en drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Er zijn kortingen op bepaalde diensten voor kinderen onder de 10 jaar.

De tarieven kunnen naar boven of naar beneden worden herzien als er zich belangrijke wijzigingen van buiten onze entiteit voordoen, zoals:

  • Stijging brandstofprijs
  • De variatie van de wisselkoers etc.
  • De prijswijziging van specifieke dienstverleners.
  • Indien er zich wijzigingen voordoen, worden deze wijzigingen minimaal een maand voor de geplande vertrekdatum doorgegeven.

Reglement:

Een aanbetaling van 20% van de totale prijs van de dienst wordt gevraagd om de inzet en voorbereiding van de reis/dienst te initiëren. Het saldo is idealiter betaalbaar 30 dagen voor de startdatum van de reis of vertrek.

We kunnen de realisatie van de reis van de klant niet garanderen voordat de betaling van de service is voltooid. U kunt betalen in Euro of Ariary via overschrijving. Het spreekt voor zich dat de kosten met betrekking tot de overdracht voor rekening van de klant komen.

Er wordt gevraagd om een bevestigingsmail van de klant van de overschrijving of betaling met een kopie van de overschrijvingsopdracht. Het rekening- en banknummer worden u op uw verzoek medegedeeld.

Annulering :

In geval van annulering vragen wij de klant volgens de volgende gevallen:

 • 20 dagen voor vertrek: 30% van de totale reissom
 • 15 dagen voor de geplande vertrekdatum: 50% van de totale prijs van de reis
 • 10 dagen voor vertrek: 75% van de totale reissom
 • 7 dagen voor vertrek: 100% van de totaalprijs van de reis

Ons bureau, Madabest, behoudt zich het recht voor om een reis een maand (30 dagen) voor de vertrekdatum te annuleren of te wijzigen in het geval dat:

 • Het saldo van de betaling van de factuur is niet tijdig voldaan.
 • Grote externe problemen, mogelijke veranderingen in het luchtvervoer, klimatologische omstandigheden etc. doen zich voor.

Zekerheid :

Ons agentschap Madabest heeft in de uitoefening van zijn professionele diensten een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten met de verzekering NY HAVANA. Onze verzekering dekt echter geen medische evacuatie of assistentie, annulering of multi-risk reisverzekering,

wij adviseren u contact op te nemen met uw gebruikelijke verzekeraar.

Voertuig verhuur
madabest image
Voor uw cruise
  • katamaran

  • Uitgelicht

  • Zeilboot met supplement motoren.

PARTNER
OVEREENSTEMMING

luchtvaartmaatschappij